Hvem er

Lisette Ahm

Mit navn er Lisette, jeg er indehaver af Ahm’s Trafikskole som har eksisteret siden november 2007, hvor jeg blev uddannet kørelærer, fra Dansk Kørelærerskole i Brøndby. Jeg startede med at kører for nogle andre køreskoler, og opnå noget erfaring.

I 2010 besluttede jeg dog, at jeg gerne ville have min egen køreskole, og det blev til en realitet i november måned 2010, hvor jeg åbnede i Gadstrup og efterfølgende flyttede køreskolen til Havdrup. Så har jeg været en smut forbi Holbæk og kører der. Nu har jeg valgt at jeg igen skal arbejde tættere på hvor jeg bor. Så derfor har jeg valgt at have teorilokale i Roskilde, mere centralt, nærmere bestemt på Toldbodgade 14, det er dejlig tæt på stationen for eleverne.

De unge mennesker bliver mere og mere udfordret, på mange måder, alt skal være perfekt, det rigtige tøj, de rigtige venner, den rigtige uddannelse, også de skal have top karakter i alt. De er meget stresset, og mange har fået opbygget en eller anden form for angst. Desværre….

I 2014 blev jeg uddannet til Coach, for bedre at kunne hjælp og støtte op om mine elever.

I 2017 tog jeg en overbygning til stresscoach, MINDstrain metoden er en videreudvikling af Metakognitiv psykologi, som er det nyeste inden for stresshåndtering, det er evidencebaserede værktøjer og dokumenterede metode til at forebygge stress og angst.

Det er simpelthen det bedste jeg nogensinde har gjort, her jeg arbejder ud fra en simpelt struktur og jeg har nogle fantastiske værktøjer.

Det er så dejligt at se eleverne/klienternes ansigt, når de får indsigten til at de kan holde styr på deres tanker, og ikke lade tankerne styrer deres liv længere.

Så hvis lige præcis du er udfordret med tankemylder, så vær ikke bleg for at få coaching sideløbende. Det virker og det rykker dig virkelig meget.

Jeg glæder mig til at byde dig velkomme.